среда, 21. мај 2014.

Kardigan

Rekla sam da necu pisati, dok ne sredim ceo blog, ali nažalost nisam ispunila obecanje. Evo i obrazloženje. :-)
Taman sam pocela da sredjujem blog, kompjuter se napunio virusa i morao je kod servisera. A blog sam pocela da uredjujem, na prvom mestu zbog fotografija, zato što na svakoj stoji datum, a to me nekako nervira. Mogu vam reći da nije ni malo lak zadatak, menjati sve fotografije, kojih ima i previše,a pre toga izvršiti isecanje u photo menageru, mislim isecanje datuma. I taman sam to pocela, skupila volje i snage ,kad serviser koji je morao da obara sistem nije mi ponovo instalirao photo menager, već pikasa, a ja se još uvek ne snalazim sa njim, tako da zapoceto sredjivanje bloga mora da saceka. Postoji još dodatni problem, svi postojeci folderi su na nekom D disku, ali snacicu se ja ubrzo. Uz to su me omele i ove poplave i ovi unesrećeni ljudi kojih mi je mnogo žao, pa evo i ovim putem apelujem na sve ljude dobre volje da im pomognu, ako mogu, i koliko mogu, jer naše malo, njima znači mnogo. A kada bi cekala toliko, onda bih verovatno izgubila inspiraciju za pisanjem, a vama bih nedostajala, bar se nadam.
A evo haljine, na meni, pre nekoliko dana imala sam neku svecanost, pa sam je obukla i jako sam se prijatno osecala u njoj.Sa postavom, nisam baš zadovoljna,bolje je možda da sam kupila kombinizion, što ću i uraditi, nekako mi se gužva i povlači na gore.


Moja drugarica i ja.

Evo i kardigana, dugo očekivanog, koga sam započela, još prošle godine, mislim da je septembar u pitanju, a pominjla sam ga toliko puta ovde, ovde i verovatno na još puno mesta, ali se ne sećam, dovoljno je i ovo. Mogu vam reći da sam ga polako radila, bilo mi je monotono, jednolično, i nisam očekivala baš neki ishod, ali mi se jako dopao.
Ovako izgleda od napred s tim što ,može da se izvede još nekoliko odevnih kombinacija, ali biće još fotki, ja sam žurila veceras da to podelim sa vama, dok imam inspiracije za pisanje.
Ovako izgleda od pozadi.

Toliko od mene za večeras.

Do sledeceg posta
          Jadranka