петак, 31. октобар 2014.

Prvi rodjendan

Tacno na danasnji dan, pre godinu dana sam napisala svoj prvi post. Pisala sam ga nekako nesigurno i polako, sa nesigurnoscu da li ce to biti dobro, bilo je to moje vatreno krstenje.
Vec mesec dana je proslo od kako nisam napisala ni jedan jedini post. Sve nekako planiram, ali nikako da se skoncetrisem i napisem, sta sam sve radila, a radila sam. Manje vremena sam provodila za kompjuterom, a vise sam se druzila sa iglama.Uradila sam nekoliko stvarcica, a u planu imam jos puno toga da uradim.
Dok sam pre mesec dana bila ubedjena da necu vise nikada stici da uymeme igle u ruke, jer usledilo je generalno ciscenje kuce, nakon krecenja, a sve je to islo usporeno zbog dece, ali hvala bogu zavrsilo se i to. Sada je mnogo lakse svakodnevno odrzavanje, kuvanje, i sve ostalo se stigne polako i na tenane.
Cak sam i ideje imala, i to puno ideja za pisanje, ali nikako nisam smogla snage da sednem i da pisem, zao mi je sto bar na papiru nisam naznacila o cemu bih pisala, drugi put kada naidje inspiracija tako cu raditi.
Sto se nagradne igre tice odlozila sam je za prvi novembar, jer je bilo dosta lajkova stranice, ali malo komentara iz Srbije. Sto znaci o tome cemo sutra.

Evo sta sam ja to napravila. U prethodnom postu, pricala sam vam o narucenoj kapi,mucila sam se, jer nisam bila sigurna na koji nacin se plete, ali sam na osnovu fotografije shvatila, i uspela da je zavrsim.Ovde sam uslikala samu sebe, tako da znate da je kapa mnogo lepsa u prirodi, nisam uspela da je uslikam na sebi na pravi nacin.Kapa je u sivoj boji i pletena je iz dva dela na ipet igla br. 5. I ako ne volim da pletem na njima, ovog puta je brzo islo i bez problema.

Sa moje stranice, na fejsbuku imala sam jos jedan porucen kompletic sal i kapu za trogodisnju devojcicu. Vunica je bila tako mekana da sam i rukavice isplela na poklon.
Prvo sam fotografisala svoju cerku, pa mi je mama od devojcice poslala i njenu fotografiju.

Додајте натпис
Fotografija u ranim jutarnjim casovima.A ovo je moja, mala manekenka zadovoljna svojim kompletom.

Isheklala sam jos jednu bez beretku. Ponovo sam ja model.Jos toga sam uradila, ali da ostavimo nesto za drugi put.

Do sledeceg posta
       Jadranka